Ze zijn een plek om te ontspannen

5 manieren om je slaapkamer te verbeteren

Goedkope Canada Goose Jas Het is geen probleem onze kamers zijn ons heiligdom

Zij zijn onze ontsnapping uit de buitenwereld. Ze zijn een plek om te ontspannen, slapen, dromen, liefde, meditatie en soms zelfs napping.

Let op, ik heb geen dingen genoemd als onze slaapkamers zijn plekken om tv te kijken, internet te surfen, zakelijke telefoongesprekken te doen, e-mails te controleren, videospellen te canada goose jassen spelen, enz.

Omdat veel elementen van de hedendaagse moderne technologie een vrijwel negatief effect kunnen hebben op onze slaappatronen en slaapzinnen.

Voedsel die tryptofaan bevat (een belangrijk ingrediA�nt van het slaapgerelateerde chemische serotonine) kan bijvoorbeeld veel mensen moe en slaperig voelen. Canada Goose parkakopen Bodywarmer

Onthoud al die posten Thanksgiving naps u elk jaar? Nou, de kalkoen die u tijdens uw Thanksgiving-maaltijd consumeert, bevat tryptofaan en is mede verantwoordelijk voor uw post-maaltijdcrash op de bank.

Eten, waaronder vis, kip, eieren en sommige noten bevatten ongeveer dezelfde hoeveelheden tryptofaan. Canada goose jas goedkoop

Koolhydraten zorgen ook voor meer tryptofaan om de hersenen te leveren, dus als u een snack voor het bed wilt aanraden, adviseren experts volkorenkoekjes met een beetje pindakaas of zelfs wat melk en granen om u sneller te slapen. Gansverkoop

Omgekeerd worden voedingsmiddelen zoals gefrituurde, dikke of zelfs pittige gerechten aanbevolen om te vermijden voor het slapen gaan, aangezien dit blijk geeft van uw slaappatronen en uw algemene slaapkwaliteit. Canada Goose Nederland

Je beste weddenschap is het eten van hoge eiwitmaaltijden voor ontbijt en lunch, wanneer je lichaam het energieverbruik van de dag nodig heeft, eet dan een licht diner (of een lichte snack indien nodig) en vermijd eventueel stimulansen zoals cafeA?ne en alcohol na 3pm. Bijvoorbeeld, de geur Canada Goose Nederland van lavendel is aangetoond in studies om de hartfrequentie te verminderen, evenals de bloeddruk, waardoor uw lichaam gemakkelijker kan slapen en aan het slapen gaan.

Een studie van zuigelingen heeft ook bepaald dat ze veel minder huilen en een slaap van de betere nacht hebben gehad als ze een bad had met lavendelgeurstoffen voordat ze naar bed ging.

Dus het is altijd een goed idee om je in je slaapkamer te omringen met de geuren die je ontspannen of zijn kaarsen, oliA�n of kleine sachets op je nachtkastje, ontspannende geuren kan je slaappatronen drastisch verbeteren.

En aangezien de geur zo dicht bij de slaap is gebonden, is het aan te bevelen om je lakens en kussens minstens een keer per week te wassen. En zorg ervoor dat u een wasmiddel selecteert die ook voor uw geurzucht voldoet. Zo niet, zal het een lange nacht voor u zijn.

Een recente studie bepaald wit lawaai ‘slaap therapie machines’ (ook soms aangeduid als ‘sound conditioners’) hebben zeer positieve effecten van het blokkeren van geluiden en afleidingen om een a��a��betere nachtrust mogelijk te maken.

Onderzoek heeft ook gevonden dat veel mensen meer geneigd zijn om wakker te worden wanneer een geluid emotioneel geladen is, in tegenstelling tot gewoon een willekeurig geluid. Daarom kan een ouder misschien slapen door een luidsprekende partner, maar onmiddellijk wakker worden als een baby begint te huilen.

Ik adviseer altijd het gebruik van witte geluids slaap therapie machines in de slaapkamer. Bijvoorbeeld, als het daglicht begint te vervagen, begint het hormoon melatonine te stijgen en onze lichaamstemperatuur begint te vallen en het komt door beide reacties dat onze lichamen beginnen te ontspannen Canada Goose Sale en beginnen het idee van rust en slaap te verwelkomen. Gans kinderjassen

Wanneer de ochtendlicht Canada Goose Jas Sale komt, zijn onze melatonine niveaus nog steeds erg laag, maar onze lichaamstemperaturen beginnen langzaam te stijgen, evenals een uptick van het hormooncortisol, dat ons helpt om wakker en alert te zijn. Het is deze combinatie van chemische verschuivingen die ons die subtiele boost geven, we moeten onze dag beginnen.

Beide licht en duisternis vertellen aan onze lichamen dat het tijd is om te rusten of tijd om op te www.parkakopen.nl staan, dus het is niet verwonderlijk dat de verlichting in de slaapkamer (en in ons dagelijks leven) een enorme invloed heeft op de slaapkwaliteit . Veel mensen draaien zich zelfs Canada Goose Outlet om lichte therapie gadgets om hen te helpen hun interne klokken door de dag en / of nacht te herstellen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.